Voorbereidingen in volle gang - Reisverslag uit Culemborg, Nederland van Volksdansgroep Orient Culemborg - WaarBenJij.nu Voorbereidingen in volle gang - Reisverslag uit Culemborg, Nederland van Volksdansgroep Orient Culemborg - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen in volle gang

Door: Lisette Couwenberg

Blijf op de hoogte en volg Volksdansgroep Orient Culemborg

30 Juni 2013 | Nederland, Culemborg

Over precies 4 weken is het zover en gaan we op weg naar Utah voor het volgende avontuur met onze dansgroep!
We gaan deelnemen aan twee grote folklorefestivals in de buurt van Salt Lake City in Utah Amerika!
De eerste week van 28 juli-3 augustus nemen we deel aan het Springville World Folkfest en de tweede week van 4 tot 10 augustus zijn we te gast op het Bountiful/Davis Summerfest.
We worden daar opgevangen bij de mensen thuis in gastgezinnen en zullen (bijna) iedere avond optredens verzorgen.
We verheugen ons ook op het ontmoeten van de andere deelnemers. Naast veel lokale Amerikaanse groepen doen er meerdere internationale groepen mee aan de beide festivals, zoals Chili, Litouwen, Martinique, Taiwan en Zuid Afrika.
Momenteel zijn we nog erg druk met het in orde maken van alle kostuumonderdelen en natuurlijk het goed instuderen van alle dansen.
Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen dan meld je aan met je e-mailadres.

• 30 Juni 2013 - 22:56

Tiny Satter:

Heerlijk spannend, zo veel nieuwe dingen in het vooruitzicht. Genieten jullie er vooral van!

• 01 Juli 2013 - 02:25

Lidy Van Den Berg:

Wens jullie heel veel succes en geniet ervan.
    Liefs, lidy

• 02 Juli 2013 - 15:52

Nicole Kupers:

Heel veel succes met alle voorbereidingen!
    En leuk om alles ook zo weer te kunnen gaan volgen

• 02 Juli 2013 - 15:55

Nicole Kupers:

Groetjes, Nicole

• 06 Juli 2013 - 09:40

Priscilla Van Lint:

Geniet ook zeker van de voorbereidingen!!
    Leuk om jullie activiteiten mee te volgen...suc6!
    Een extra groet van Abigayle aan Riekie. ;-)

Gr. Priscilla, Alex en Abigayle

• 06 Juli 2013 - 11:38

Riekie Vos:

Groetjes terug aan Abigayle, we zullen erg ons best doen om zo mooi en goed mogelijk te dansen! Riekie

• 13 Juli 2013 - 09:58

Bernadet:

ik ga jullie zeker volgen!!!
    Succes met de voorbereidingen!

• 22 Juli 2013 - 13:33

Anny De Reuver - Verheggen:

Ik zou het leuk vinden, een klein berichtje te krijgen tijdens jullie verblijf. En heel veel succes en geniet ervan. Ik wacht de verhalen af.

Groetjes aan iedereen, Anny de Reuver.

• 24 Juli 2013 - 20:22

Gonnie En Jan Werner:

Heel vees succes met de optredens en goede reis! We zijn benieuwd naar alle berichten.
    Groeten, Gonnie en Jan Werner (van de DansKalender)